Pachet incalzire in pardoseala pentru 20 metri patrati

Cod pachet: PACHET100158
Solicita Oferta
x
Stimate client , acest produs nu este momentan disponibil in stocul nostru si nici la importator. In oferta noasta se regasesc produse cu caracteristici similare pe care suntem bucurosi sa ti le aducem la cunostinta. Pentru acest lucru te rugam sa completei formularul de mai jos si noi te vom contacta. Echipa Mereuprimul.ro
Daca doresti acest produs te rugam sa ne trimiti o solicitare de oferta personalizata completand formularul de mai jos. Suntem dornici sa devi clientul nostru si promitem sa oferim o oferta la cele mai bune conditii din piata. Asteptam mesajul tau! Echipa MereuPrimul.ro

Completati campurile marcate!Pachet incalzire in pardoseala pentru 20 metri patrati

Incalzirea in pardoseala este unul din cele mai moderne si eficiente sisteme de dispersie a caldurii, cu numeroase aplicatii si avantaje. Plecand de la o valoare la nivelul pardoselii, temperatura este stratificata in interiorul incaperii, ajungand la o valoare mai redusa la nivelul tavanului, oferind astfel atat un confort optim cat si o reducere a facturii energetice lunare. Spre deosebire de sistemele de incalzire prin radiatoare, unde diferenta dintre temperatura unui corp incalzit la valori ridicate si temperatura aerului ambiental creaza curenti de aer, intr-un sistem de incalzire in pardoseala diferenta de temperatura dintre corpul radiant si temperatura ambientala este redusa, evitandu-se astfel crearea curentilor de aer si ridicarea prafului de pe diversele obiecte din casa.


O alta diferenta de baza intre cele doua sisteme este reprezentata de modul de calcul al acesteia. Daca la incalzirea prin radiatoare dimensionarea acestora se face tinand cont de volumul de aer dintr-o incapere, in cazul incalzirii in pardoseala este foarte importanta suprafata prin care va radia sistemul. Pentru acest motiv, v-am pregatit acest pachet de echipamente necesare pentru incalzirea unui spatiu de aproximativ 20 de metri patrati. Componenta finala a pachetului va fi determinata in urma unei verificari realizate cu planul incintei, astfel incat pot interveni modificari asupra cantitatilor din pachet (in plus sau in minus) si implicit asupra costului acestuia.

 

Componente pachet incalzire in pardoseala pentru 20 de metri patrati

 

 • Grup de pompare si amestec Luxor GM 1192 si pompa Salus MP200A: realizeaza pomparea agentului termic in toate circuitele sistemului, asigurand o temperatura constanta si limitata la o valoare setata din capul termostatic, astfel incat temperatura la nivelul pardoselii sa fie cea optima.
 • Teava incalzire in pardoseala Purmo Pexpenta: realizata din materiale de inalta calitate, bombardata cu electroni pentru realizarea barierei de oxigen, asigura transferul termic optim catre pardoseala, asigurand flexibilitate si rezistenta in timp.
 • Termoizolatie Purmo Rolljet EPS 100 - 25 mm: avand o grosime de 25 mm, asigura directionarea caldurii strict catre pardoseala, blocand dispersia caldurii catre pamant. Prinderea tevii pe aceasta placa se realizeaza prin intermediul acelor tacker, operatiune ce este facilitata de prezenta unei folii gradate deasupra polistirenului.
 • Set distribuitor tur-retur cu debitmetre Luxor CD 473: realizeaza separatia circuitelor in functie de camere si suprafata incalzita. Lungimea maxima pentru fiecare circuit variaza intre 100 de metri si 120 de metri, in functie de pasul la care se realizeaza incalzirea pentru fiecare camera. Este echipat cu debitmetre pentru realizarea echilibrarii hidraulice si robineti termostatici ce permit instalarea unei automatizari.
 • Cutie distribuitor KAN: folosita pentru montajul grupului de pompare, distribuitorului si accesoriile aferente. Se utilizeaza numai pentru montaj ingropat in perete.
 • Teu de capat, robinet de golire si aerisitor Luxor: sunt elemente terminale, de siguranta, ce se monteaza la orice distribuitor.
 • Conector pex Luxor 16 x 2: utilizat pentru racordarea tevii la distribuitor
 • Curba conductoare
 • Cleme tacker

 Avantaje sistem de incalzire in pardoseala

 • Costuri lunare reduse in comparatie cu un sistem de incalzire prin radiatoare
 • Distributie optima a temperaturii
 • Siguranta in functionare si perioada mare de utilizare
 • Reduce pierderile de temperatura in incinta
 • Confort sporit

Pachetul nu contine banda perimetrala si aditivul utilizate la realizarea sapei, ce pot fi dimensionate dupa calcularea perimetrului suprafetelor de incalzit. De asemenea, acesta nu contine automatizarea sistemului (prin intermediul termostatelor), ce sunt diferite de la caz la caz. Acestea pot fi achizitionate separat, in functie de cantitatile necesare.

 
Articole recomandate
Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2020