Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW. 6 ani garantie

Cod produs: 10016102
Share
3899.00 lei cu TVA / buc
Producator: Saunier Duval
Estimare Transport:
Optiuni de plata: Detalii:

1. Ramburs numerar la curier;

2. Plata online cu card - 0% comisioane - Visa - Mastercard - conexiune securizata prin LibraPay

3. Plata cu card bancar - la sediul magazinului - 0% comisioane - Visa - Mastercard 

4. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov avem POS mobil. In acest caz trebuie sa solicitati reprezentantului nostru de vanzari trmiterea POS-ului mobil prin delegatul firmei.

5. Plata prin virament bancar, transfer bancar; In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Smart Online Distribution S.R.L.

6. Finantare online (Rate ) prin TBI Credit 

Retur in 15 zile Detalii:
Call center: 0786.289.809
Beneficii:
Garantie 6 ani Garantie 6 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 6 ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Kit evacuare Kit evacuare
x

Comandand aceasta centrala termica de pe site-ul MereuPrimul.ro veti primi GRATUIT Kitul de admisie /evacuare aer proaspat/gaze arse.

Pif Gratuit Pif Gratuit
x

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2010, care se fac la finalizarea montajului.

A nu se confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul).

PIF-ul este gratuit si este conditionat de obtinerea de autorizatie de functionare AF-ul coform prevederilor prescriptiilor tehnice PT A1 -2010. AUTORIZARE DE FUNCTIONARE trebuie sa se efectueze de catre o firma autorizata  iscir / importator / producator.

Aceasta autorizare reprezinta de fapt luarea in evidenta ISCIR a centralei dumneavoastra, se face contra-cost si se face de catre o firma aurozata ISCIR. Autorizarea functionarii centralei termice se face de obicei cu societatea care a facut punerea in functiune a centralei.

Autorizarea de functionare ( AF-ul ) se acorda de regula contra-cost. Aceasta autorizatie este valabila 2 ani de zile de la data emiterii. Dupa terminarea celor 2 ani de zile trebuie sa prelungiti aceasta autorizare printr-un VTP ( Verificare tehnica periodica ) care se va efectua de catre o societate autorizata ISCIR, tot contra-cost. Aceasta VTP este obligatoriu sa se efectueze si mai departe din 2 in 2 ani. In cazul in care veti avea un control de la furnizorul de gaze si nu aveti aceste documente riscati sa vi se puna sigiliu pe gaze, pana in momentul in care veti avea toate actele la zi. 

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW

Putere centrale termice 30 kw
Tip Centrale Termice Condensatie
Preparare apa calda Apa calda instant
Tiraj Fortat

Descriere pe scurt

 

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW

 

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW este o centrala termia in condensare, avand cea mai buna evaluare energetica A pentru incalzire si apa calda menajera, gratie tehnologiei dovedite a unui producator cu peste 100 de ani de experienta, fiind destinata pentru incalzirea locuintelor si prepararea de apa calda menajera in regim instant, are o putere de 25 kW, tiraj fortat, iar dimensiunile sale sunt compacte.

 

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kw este un echipament produs la standarde europene de calitate, ce ofera durabilitate si fiabilitate optime, multumita componentelor atent selectionate si testate.

Alege un accesoriu pentru acest produs

Descriere pe larg

 

Prezentare generala centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW

 

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW face parte din grupa centralelor cu tehnica condensarii, ceea ce o face mai eficienta si mai silentioasa.

 

Noul schimbator de caldura din aluminiu-siliciu

- Liniile simple permit integrarea Thelia Condens in fiecare locuinta. Pe cat de simplu arata, pe atat de simplu este de utilizat este.

- Display-ul nou, are vizibilitate imbunatatita fata de modelele anterioare, avand simbolurile iluminate, nu si fundalul. Modificarile setarilor sunt confirmate cu ''simbolul de bifare''. Indiferent de parametrii modificati de utilizator, interactiunea cu centrala termica este intodeauna facila. Pentru a proteja copiii pot fi setate temperaturile maxime si minime.

- Noul schimbator de caldura ofera un raport excelent putere/greutate si conductibilitate termica ridicata pentru o functionare optima. Schimbatorul de caldura, patentat Saunier Duval, care are o distributie uniforma a caldurii si fiabilitate maxima, asigura o eficienta mai mare.

 

Pompa cu eficienta ridicata

- Noua pompa mopulanta cu eficienta energetica ridicata, asiguta costuri reduse de functionare pe durata de utilizare a centralei si este in conformitate cu reglementarile Erp Lot 11. Turatia pompei se adapteaza automat la cerintele sistemului, fiind comandata de placa electronica prin intermediul unui semnal de tip PWM. De asemenea, in functie de sistem, turatia pompei poate fi setata la o valoare constanta din meniul de diagnoza.

 

Noul bloc hidraulic revolutionar

- Eficienta superioara combinata cu un confort sporit de apa calda menajera. Multumita noului bloc hidraulic Saunier Duval cu pornire la cald, Thelia Condens ofera apa calda instantaneu. Blocul hidraulic este testat la 20 bar pentru a garanta o functionare etansa, fiind construit dintr-un material durabil, special conceput pentru a rezista presiunii si variatilor de temperatura.

 

Sifon de condens - inovatie semnata de Saunier Duval

- Unic: noul sifon de condens se sigileaza singur daca se evapora apa rezultata din procesul de condensare, ceea ce asigura o inalta siguranta in utilizare. Nu este nevoie sa se umple cu apa la pornire sau la punerea in functiune.

- Pentru o intretinere facila, design-ul sau partial transparent permite sa observati imediat cand este necesara curatarea acestuia. Pentru o curatare facila poate fi indepartat din exterior.

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 25-A 25 kW este dotata cu un port electronic e-BUS ce permite conectatrea unui termostat modulant, pentru a beneficia de toate avantajele si performantele maxime ce le poate oferi aceasta centrala.

 

Avantajele utilizarii centralei termice Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW


- Temperatura ambianta constanta, indiferent de vreme.

- Nivel de modulare amplu.

- Clasa 5 Nox, fiind cea mai eficienta dupa standardul UE, in ceea ce priveste emisiile de noxe.

- Zgomotul in functionare este redus prin incorporarea unei izolatii superioare a carcasei. 

- Eficienta pana la 107.6% in regimul de sarcini partiale 30% (40/30).

- Pompa modulanta de inalta eficienta.

- Conexiune e-BUS.

 

Date tehnice centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW

 

- Temperatura maxima a turului de incalzire: 75⁰C;
- Domeniul maxim al reglajului temperaturii de ridicare: 10-80⁰C;
- Presiunea maxima admisa: 3 bar;
- Debitul normal de apa: 1077 l/h;
- Valoare aproximativa a volumui de condens la 50⁰C/30⁰C: 2.55 l/h;
- Domeniul puterii utile la 50/30⁰C: 6.3- 26.5 kW;
- Domeniul puterii utile la 80/60⁰C: 6 - 25 kW;
- Interval de putere apa calda: 6-30 kW;
- Eficienta nominala la 80/60⁰C: 98.2%;
- Eficienta nominala la 50/30⁰C: 104%;
- Eficienta in regim de sarcina partiala 40/30⁰C: 108.5%
- Clasa Nox: 5 - Dimensiuni ( L x l x a ): 740 x 418 x 300 mm;
- Masa neta: 32.3 kg
- Gradul de protectie: IPX4D

Articole recomandate

Download fisiere atasate

Comentarii clienti

Va recomandam produse similare:

Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2020
x
MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 177000.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Centrale Termice / Accesorii Centrale termice pe gaz Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 30-A 30 kW