Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A - 25 kW. 6 ani garantie

Cod produs: 10016100
Share
3149.00 lei cu TVA / buc
Producator: Saunier Duval
Estimare Transport:
Optiuni de plata: Detalii:

1. Ramburs numerar la curier;

2. Plata online cu card - 0% comisioane - Visa - Mastercard - conexiune securizata prin LibraPay

3. Plata cu card bancar - la sediul magazinului - 0% comisioane - Visa - Mastercard 

4. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov avem POS mobil. In acest caz trebuie sa solicitati reprezentantului nostru de vanzari trmiterea POS-ului mobil prin delegatul firmei.

5. Plata prin virament bancar, transfer bancar; In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Smart Online Distribution S.R.L.

6. Finantare online (Rate ) prin TBI Credit 

Retur gratuit 15 zile Detalii:
Call center: 0786.289.809
Beneficii:
Garantie 6 ani Garantie 6 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 6 ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Kit evacuare Kit evacuare
x

Comandand aceasta centrala termica de pe site-ul MereuPrimul.ro veti primi GRATUIT Kitul de admisie /evacuare aer proaspat/gaze arse.

Pif Gratuit Pif Gratuit
x

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2010, care se fac la finalizarea montajului.

A nu se confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul).

PIF-ul este gratuit si este conditionat de obtinerea de autorizatie de functionare AF-ul coform prevederilor prescriptiilor tehnice PT A1 -2010. AUTORIZARE DE FUNCTIONARE trebuie sa se efectueze de catre o firma autorizata  iscir / importator / producator.

Aceasta autorizare reprezinta de fapt luarea in evidenta ISCIR a centralei dumneavoastra, se face contra-cost si se face de catre o firma aurozata ISCIR. Autorizarea functionarii centralei termice se face de obicei cu societatea care a facut punerea in functiune a centralei.

Autorizarea de functionare ( AF-ul ) se acorda de regula contra-cost. Aceasta autorizatie este valabila 2 ani de zile de la data emiterii. Dupa terminarea celor 2 ani de zile trebuie sa prelungiti aceasta autorizare printr-un VTP ( Verificare tehnica periodica ) care se va efectua de catre o societate autorizata ISCIR, tot contra-cost. Aceasta VTP este obligatoriu sa se efectueze si mai departe din 2 in 2 ani. In cazul in care veti avea un control de la furnizorul de gaze si nu aveti aceste documente riscati sa vi se puna sigiliu pe gaze, pana in momentul in care veti avea toate actele la zi. 

Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A - 25 kW

Putere centrale termice 25 kw
Tip Centrale Termice Condensatie
Preparare apa calda Apa calda instant
Tiraj Fortat

Descriere pe scurt

 Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A – 25 kW

Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A – 25 kW o centrala termica in condensare, avand cea mai buna evaluare energetica A pentru incalzire si apa calda menajera, gratie tehnologiei dovedite a unui producator cu peste 100 de ani de experienta, fiind destinata pentru incalzirea locuintelor si prepararea de apa calda menajera in regim instant, are o putere de 25 kW, tiraj fortat, iar dimensiunile sale sunt compacte.

Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A este un echipament produs la standarde europene de calitate, ce ofera durabilitate si fiabilitate optime, multumita componentelor atent selectionate si testate.

Alege un accesoriu pentru acest produs

Descriere pe larg

Prezentare generala centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A – 25 kW

Centrala termica Saunier Duval Thelia Condens 25-A 25 kW face parte din grupa centralelor cu tehnica condensarii, ceea ce o face mai eficienta si mai silentioasa.

Un design atragator

 • Liniile simple permit integrarea centralei Saunier Duval Semia Condens in fiecare locuinta. Pe cat de simplu arata, pe atat de simplu de utilizat este.
 • Display-ul nou, are o vizibilitate imbunatatitat fata de modelele anterioare, avand simbolurile iluminate, nu si fundalul. Modificarile setarilor sunt confirmate cu un ''simbol de bifare''. Indiferent de paramatrii modificati de utilizator, interactiunea cu centrala termica este intodeauna facila. Pentru a proteja copiii pot fi setate temperaturile maxime si minime.

Schimbator nou de caldura din aluminiu - siliciu

 • Noul schimbator de caldura ofera un raport excelent putere/greutate si o conductibilitate termica ridicata pentru o functionare optima.
 • Schimbatorul de caldura, patentat Saunier Duval, permite o distributie uniforma a caldurii. Acest lucru asigura un confort sporit in regim de apa calda.
 • Schimbatorul de caldura este confectionat din aliaj aluminiu-siliciu, turnat in procesul de fabricare in forme de nisip pentru a rezista la coroziune si conditii severe ( procedeu utilizat anterior in special in industria auto).
 • Clasa 5 Nox: cea mai buna clasare din punct de vedere al eficientei conform standardelor UE.

 

Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A - 25 kW. Poza 12723

Instalare facila

 • Blocul hidraulic Saunier Duval permite efectuarea rapida a conexiunilor hidraulice, in timp ce kit-urile hidraulice faciliteaza montajul.
 • Odata ce Semia Condens este pe perete, punerea in functiune si setarile necesare se fac usor, respectand totodata normele de sigurante aflate in vigoare. Modurile programului de testare asigura o punere in functiune sigura si facila a centralei creand premiselle unei functionari de durata a schimbatorului de caldura.

Intretinere putin costisitoare

 • Semia Condens necesita interventii minime de service
 • Accesibilitatea frontala a centralei permite scurtarea la minim a timpului de interventie de service
 • Nu sunt necesare instrumente speciale precum perii sau substante pentru curatarea schimbatorului de caldura, fiind nevoie doar de o cantinate minima de apa.
 • In plus, la punerea in functiune, prin activarea modului de testare se poate aerisi atat circuitului de incalzire, cat si cel de producere de apa calda menajera.

Avantaje centrala termica in condensatie Saunier Duval Semia Condens F25A - 25 kW

 • Schimbator de caldura din Aluminiu-Siliciu, cu rezistenta crescuta, ce necesita curatare la o perioada recomandata de 5 ani (fata de 2 ani in cazul centralelor cu schimbator din otel inoxidabil)
 • Centrala termica este presetata cu program de aerisire automata
 • Adancime redusa -  numai 30 de cm
 • Servisare usoara -  se realizeaza prin demontarea panoului frontal, astfel incat centrala este potrivita pentru incadrarea in spatii reduse.
 • Nivel de zgomot redus -  Centrala termica utilizeaza materiale izolante din PPA, fapt ce o face cea mai silentioasa centrala din gama sa.
 • Este dotata cu un port electronic e-BUS ce permite conectatrea unui termostat modulant, pentru a beneficia de toate avantajele si performantele maxime ce le poate oferi aceasta centrala.
 • Pompa incorporata are 2 viteze care se pot schimba automat in functie de pierderile de presiune din sistemul de incalzire, evitand astfel producerea de zgomot.

Date tehnice centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A – 25 kW

 • Temperatura maxima a turului de incalzire: 75⁰C;
 • Domeniul maxim al reglajului temperaturii de ridicare: 10-80⁰C;
 • Presiunea maxima admisa: 3 bar;
 • Debitul normal de apa: 779 l/h;
 • Valoare aproximativa a volumui de condens la 50⁰C/30⁰C: 1.84 l/h;
 • Domeniul puterii utile la 80/60⁰C: 5-18.1 kW;
 • Interval de putere apa calda: 5-25.2 kW;
 • Eficienta nominala la 80/60⁰C: 98.2%;
 • Eficienta nominala la 50/30⁰C: 104%;
 • Eficienta in regim de sarcina partiala 40/30⁰C: 108.5%
 • Clasa Nox: 5
 • Dimensiuni ( L x l x a ): 740 x 418 x 300 mm;
 • Masa neta: 31.6 kg
 • Gradul de protectie: IPX4D

Articole recomandate

Download fisiere atasate

Comentarii clienti

Va recomandam produse similare:

Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2019
x
MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 177000.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Centrale Termice / Accesorii Centrale termice pe gaz Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A - 25 kW Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25A - 25 kW