Centrala termica in condensare cu boiler incorporat Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163

Cod produs: B1LD163
Share
Producator: Viessmann
Estimare Transport:
Gratuit in toata tara
Optiuni de plata: Detalii:

1. Ramburs numerar la curier;

2. Plata online cu card - 0% comisioane - Visa - Mastercard - conexiune securizata prin LibraPay

3. Plata cu card bancar - la sediul magazinului - 0% comisioane - Visa - Mastercard 

4. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov avem POS mobil. In acest caz trebuie sa solicitati reprezentantului nostru de vanzari trmiterea POS-ului mobil prin delegatul firmei.

5. Plata prin virament bancar, transfer bancar; In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Smart Online Distribution S.R.L.

6. Finantare online (Rate ) prin TBI Credit 

Retur in 15 zile Detalii:
Call center: 0786.289.809
Beneficii:
Garantie 2 ani Garantie 2 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 2ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Kit evacuare Kit evacuare
x

Comandand aceasta centrala termica de pe site-ul MereuPrimul.ro veti primi GRATUIT Kitul de admisie /evacuare aer proaspat/gaze arse.

Pif Gratuit Pif Gratuit
x

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2010, care se fac la finalizarea montajului.

A nu se confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul).

PIF-ul este gratuit si este conditionat de obtinerea de autorizatie de functionare AF-ul coform prevederilor prescriptiilor tehnice PT A1 -2010. AUTORIZARE DE FUNCTIONARE trebuie sa se efectueze de catre o firma autorizata  iscir / importator / producator.

Aceasta autorizare reprezinta de fapt luarea in evidenta ISCIR a centralei dumneavoastra, se face contra-cost si se face de catre o firma aurozata ISCIR. Autorizarea functionarii centralei termice se face de obicei cu societatea care a facut punerea in functiune a centralei.

Autorizarea de functionare ( AF-ul ) se acorda de regula contra-cost. Aceasta autorizatie este valabila 2 ani de zile de la data emiterii. Dupa terminarea celor 2 ani de zile trebuie sa prelungiti aceasta autorizare printr-un VTP ( Verificare tehnica periodica ) care se va efectua de catre o societate autorizata ISCIR, tot contra-cost. Aceasta VTP este obligatoriu sa se efectueze si mai departe din 2 in 2 ani. In cazul in care veti avea un control de la furnizorul de gaze si nu aveti aceste documente riscati sa vi se puna sigiliu pe gaze, pana in momentul in care veti avea toate actele la zi. 

Centrala termica in condensare cu boiler incorporat Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163

Putere centrale termice 35 kw
Tip Centrale Termice Condensatie
Preparare apa calda Boiler incorporat
Tiraj Fortat
Tip Boiler Cu o serpentina
Capacitate Boiler 46 litri
Model centrala termica Viessmann Vitodens 111

Descriere pe scurt

 Centrala termica in condensare boiler incorporat Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163

Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 111 W 35 kW face parte din gama centralelor murale in condensatie, are o putere termica de 35 kW, tiraj fortat, este destinata pentru incalzirea spatiilor si pentru prepararea de apa calda menajera cu ajutorul boilerului incorporat de 46 litri.

Noua centrala de la Viessmann dispune de un afisaj cu touchscreen si are un consum scazut de energie deoarece utilizeaza suplimentar caldura gazelor arse evacuate, ceea ce are ca efect cresterea semnificativa a eficientei energetice. Centrala se amplaseaza mural, este echipata cu pompa electronica cu turatie variabila si beneficiaza de automatizare confortabila cu sistem de autodiagnoza.

Alege un accesoriu pentru acest produs

Descriere pe larg

 Pachetul  Viessmann Vitodens 111 W 35 kW contine:

 • Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W 35 kW (cod pachet: B1LD117)
 • Acumulator pentru acm incorporat din otel inoxidabil
 • Cot 87 grade
 • Racord perete exterior

Prezentare generala centrala termica in condensare cu boiler incorporat Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163

 • Nou: automatizare cu touchscreen, user-friendly, cu display LCD iluminat; functionare comandata de senzor de temperatura exterioara.
 • Posibilitate de conectare Wifi si comanda prin internet cu ajutorul aplicatiilor Viessamann Vicare si Vitotrol Plus
 • Eficienta energetica normata: pana la 108%
 • Arzator din otel inoxidabil si schimbator de caldura din Inox-Radial si rezistenta anticoroziva avansata a otelului inoxidabil aliat de inalta calitate
 • Datorita tehnicii de condensare duce la scaderea costurilor de incalzire si la protejarea mediului inconjurator
 • Dimensiuni compacte
 • Arzatorul MatriX cilindric dezvoltat si produs de Uzinele Viessmann se evidentiaza, datorita texturii din otel inoxidabil de inalta calitate printr-o lunga durata de exploatare
 • Performanta sporita la prepararea apei calde menajere, datorita combinatiei dintre acumulatorul de 46 litri din otel inoxidabil si schimbatorul de caldura in placi
 • Boilerul incorporat de 46 de litri asigura o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalenta cu un boiler cu serpentina de circa 150 litri (Apa calda va sta la dispozitie imediat si constant la temperatura reglata, fara fluctuatii)
 • Sistemul electronic de automatizare asigura functionarea instalatiei termice in corelare cu temperatura de ambianta a locuintei (automatizarea include si sistemul de protectie anti-inghet)
 • Toate partile componente sunt gata racordate si sunt accesibile din partea frontala a aparatului, astfel nefiind necesare spatii laterale de interventie la montaj
 • Operatiile de intretinere si service se efectueaza mult mai simplu, cu o mare economie de timp, deoarece toate piesele cazanului sunt accesibile din partea frontala, nefiind necesare spatii laterale pentru interventie

Date tehnice centrala termica in condensare cu boiler incorporat Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163

 • Putere centrala termica: 35 kW
 • Putere termica apa calda menajera: 35 kW
 • Debit continuu apa calda: 16,8 l/min
 • Dimensiuni (lungime x latime x inaltime): 480 x 600 x 900 mm
 • Putere electric absorbita: 115 W
 • Consum maxim de gaze: 3,86 mc/h
 • Racord gaze arse: 60/100 mm
 • Capacitatea schimbatorului de caldura: 2,2 litri
 • Capacitatea boiler: 46 litri
 • Racorduri tur/retur: 3/4"
 • Racord apa rece/calda: 1/2"
 • Racord gaze: 3/4"
 • Greutate: 64 kg

Alti clienti au mai comandat

Articole recomandate

Download fisiere atasate

Comentarii clienti

L
Leonard
20 Ian 2020
Nota maxima din partea mea, nu am avut niciodata probleme cu apa sa vina cand calda, cand rece. Sunt foarte multumit de centrala, o am de 4 ani si nu mi-a facut nicio problema.

Va recomandam produse similare:

Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
 
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
 
 
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2020
x
MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 36400.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Centrale Termice / Accesorii Centrale termice pe gaz Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163 Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 111 W 35 kW B1LD163