Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU2 - model nou

Cod produs: 3301323
Share
Producator: Ariston
Estimare Transport:
Gratuit in toata tara
Optiuni de plata: Detalii:

1. Ramburs numerar la curier;

2. Plata online cu card - 0% comisioane - Visa - Mastercard - conexiune securizata prin LibraPay

3. Plata cu card bancar - la sediul magazinului - 0% comisioane - Visa - Mastercard 

4. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov avem POS mobil. In acest caz trebuie sa solicitati reprezentantului nostru de vanzari trmiterea POS-ului mobil prin delegatul firmei.

5. Plata prin virament bancar, transfer bancar; In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Smart Online Distribution S.R.L.

6. Finantare online (Rate ) prin TBI Credit 

Retur in 15 zile Detalii:
Call center: 0786.289.809
Beneficii:
Garantie 3 ani Garantie 3 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 3 ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Kit evacuare Kit evacuare
x

Comandand aceasta centrala termica de pe site-ul MereuPrimul.ro veti primi GRATUIT Kitul de admisie /evacuare aer proaspat/gaze arse.

Pif Gratuit Pif Gratuit
x

Punerea in functiune (PIF)  reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2010, care se fac la finalizarea montajului.

A nu se confunda cu instalarea produsului sau cu autorizatia de functionare (AF-ul).

PIF-ul este gratuit si este conditionat de obtinerea de autorizatie de functionare AF-ul coform prevederilor prescriptiilor tehnice PT A1 -2010. AUTORIZARE DE FUNCTIONARE trebuie sa se efectueze de catre o firma autorizata  iscir / importator / producator.

Aceasta autorizare reprezinta de fapt luarea in evidenta ISCIR a centralei dumneavoastra, se face contra-cost si se face de catre o firma aurozata ISCIR. Autorizarea functionarii centralei termice se face de obicei cu societatea care a facut punerea in functiune a centralei.

Autorizarea de functionare ( AF-ul ) se acorda de regula contra-cost. Aceasta autorizatie este valabila 2 ani de zile de la data emiterii. Dupa terminarea celor 2 ani de zile trebuie sa prelungiti aceasta autorizare printr-un VTP ( Verificare tehnica periodica ) care se va efectua de catre o societate autorizata ISCIR, tot contra-cost. Aceasta VTP este obligatoriu sa se efectueze si mai departe din 2 in 2 ani. In cazul in care veti avea un control de la furnizorul de gaze si nu aveti aceste documente riscati sa vi se puna sigiliu pe gaze, pana in momentul in care veti avea toate actele la zi. 

Comanda acum si primesti cadou:
Kit evacuare/admisie condensatie Ariston (in valoare de: 250.00 lei)

Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU2 - model nou

Putere centrale termice 30 kw
Tip Centrale Termice Condensatie
Preparare apa calda Apa calda instant
Tiraj Fortat
Model centrala termica Ariston Cares Premium

Descriere pe scurt

Centrala termica Ariston  CARES PREMIUM 30 EU2 30 KW 

Noua centrala termica Ariston CARES  PREMIUM 30 E2U 30 KW are un design modern,  foloseste tehnologia condensarii si va ofera  avantaje reale din punct de vedere al confortului si al consumului de gaz. Aceasta va poate aduce economii de combustibil de pana la 35% fata de o centrala clasica .

Modelul ARISTON CARES PREMIUM 30 EU 30 KW  este gandit special pentru apartamente. Are dimensiuni reduse, este usor de utilizat, eficienta in utilizare si va ajuta la economii importante. Prin tehnologia condensarii se  asigura un confort maxim cu un consum minim, garantand in acelasi timp recuperarea investitiei suplimentare.

Acest tip de echipamnet adauga un plus de valoare locuinte dumneavoastra, deoarece respecta tendinta actuala de scadere a impactului asupra mediului inconjurator.
Centrala termica ARISTON CARES PREMIUM 30 EU 30 KW  foloseste drept combustibil gaz.

Alege un accesoriu pentru acest produs

Descriere pe larg

Prezentare generala  Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU2 30 KW 

Centrala termica ARISTON CARES PREMIUM 30 EU 30 KW este echipata cu un schimbator de caldura din aliaj de aluminiu, conceput special pentru recuperarea caldurii sensibile si a caldurii latente din gazele de ardere.

 Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU 30 KW. Poza 19057

Noua centrala termica ARISTON CARES PREMIUM 30 EU 30 KW  dispune de placa electronica noua si de un nou display LCD proiectat pentru maximizarea usurintei in utilizare, permitand navigarea facila si controlul complet asupra tuturor parametrilor de lucru ai centralei.

Centrala termica ARISTON CARES PREMIUM 30 EU 30 KW are o rezistenta extrem de ridicata la conditii dificile de functionare pentru o perioada foarte lunga de timp. Aceasta centrala a fost testata in conditii de functionare maxima timp de  11000, in cele mai dificile conditii, pentru a asigura fiabilitate mai mare in timp si un nivel desavarsit de confort.

 Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU 30 KW. Poza 19055

Dispunerea componentelor interne a fost complet reproiectata, facand instalarea si intretinerea centralei mult mai usoara, rapida, reducand astfel costurile de  intretinere.

Ventilatorul modulant confera un  amestec ideal gaz/aer pentru o ardere eficienta, cu o emisie scazuta de dioxid de carbon.

Pompa modulanta isi optimizeaza  functionarea  in functie de necesar,  ceea ce reduce substantial consumul de energie electrica ( pana la 400 kWh/an ).

Multumita unui cuplu ridicat la pornire pompa este capabila sa reporneasca fara probleme dupa o perioada lunga de nefunctionare, evitandu-se probleme de blocare.

Centrala termica   ARISTON CARES PREMIUM 30 EU 30 KW  functioneaza intr-un mod SUPER SILENTIOS, fara zgomot indiferent de conditiile de operare.

 Functia AUTO permite optimizarea randamentului centralei termice, mentinand in acelasi timp o temperatura optima in emitator si un confort maxim pentru utilizator, aceasta functie fiind garantia unei temperaturi ideale in locuinta, oferind si economii de energie.

Date tehnice centrala termica   ARISTON CARES PREMIUM 30 EU2 30 KW 

 • Putere nominala  max/min ( incalzire centrala ) : 29.0/6 kw;
 • Putere nominala  max/min ( ACM ): 28.4/5.8 kw;
 • Putere termica utila max/min ( 80⁰C/60⁰C ): 28.4/5.9 kw;
 • Putere termica utila max/min ( 50⁰C/30⁰C ): 30.6/6.5 kw;
 • Stele de eficienta ( dir. 92/42EFC ): 5 stele;
 • Eficienta la putere nominala ( 60/80⁰C ): 97.8%;
 • Eficienta la puterea nominala  ( 30/50⁰C ): 104%;
 • Presiunea maxima de incalzire: 3 bar;
 • Capacitate vas de expansiune: 8 litri;
 • Temperatura max/min pe circuitul de incalzire ( regim de inalta temperatura ): 82/35⁰C;
 • Temperatura max/min pe circuitul de incalzire ( regim de temperatura scazuta ): 45/25⁰C;
 • Temperatura max/min A.C.M: 60/36⁰C;
 • Debit A.C.M. (ΔT=25°C) :  16.3 l/min;
 • Debit A.C.M. (ΔT=35°C) :  11.6 l/min;
 • Debit specific(primele 10’ cu ΔT=30°C) : 13.2 l/min;
 • Tensiune de alimentare/frecventa: 230/50 V/Hz;
 • Puterea totala consumata : 115 W;
 • Clasa de protectie electrica : X5D IP;
 • Greutate: 32 kg;
 • Dimensiuni ( L/H/A ): 400/745/319 mm;
 • Clasa energetica Erp: A;
 • Profil de consum A.C.M: XL.

Articole recomandate

Galerie video

Ariston CARES PREMIUM 30 EU 30 KW

Download fisiere atasate

Comentarii clienti

Va recomandam produse similare:

Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2020
x
MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 36400.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Centrale Termice / Accesorii Centrale termice pe gaz Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU2 30 KW - model nou Centrala termica Ariston CARES PREMIUM 30 EU2 30 KW - model nou