Boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri

Cod produs: 468029
Share
Producator: Ariston
Estimare Transport:
Optiuni de plata: Detalii:

1. Ramburs numerar la curier;

2. Plata online cu card - 0% comisioane - Visa - Mastercard - conexiune securizata prin LibraPay

3. Plata cu card bancar - la sediul magazinului - 0% comisioane - Visa - Mastercard 

4. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov avem POS mobil. In acest caz trebuie sa solicitati reprezentantului nostru de vanzari trmiterea POS-ului mobil prin delegatul firmei.

5. Plata prin virament bancar, transfer bancar; In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Smart Online Distribution S.R.L.

6. Finantare online (Rate ) prin TBI Credit 

Retur in 15 zile Detalii:
Call center: 0786.289.809
Beneficii:
Garantie 2 ani Garantie 2 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 2ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Garantie 3 ani Garantie 3 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 3 ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri

Capacitate Boiler 80 litri
Combustibil folosit boilere Lemn si curent electric

Descriere pe scurt

 

Boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri

 

Boilerul pe lemne Ariston SLE/3 80 are o capacitate de 80 litri , este un boiler de pardoseală de la Ariston ce functioneaza atat cu lemne, cat si cu energie electrica (acest boiler pe lemne Ariston SLEE/3 80 poate prepara apa calda menajera si cu ajutorul unei rezistente electrice integrate.

Alege un accesoriu pentru acest produs

Descriere pe larg

 

Prezentare generala boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri

 

 Ariston, producatorul acestui Boiler pe lemne Ariston SLE/3 80 litri, este unul dintre liderii mondiali specializati in echipamente de inalta calitate destinate confortului casnic. Ariston este unul dintre producatorii de top europeni, fiind exponentul echipamentelor ce imbina perfect design-ul rafinat si distins cu tehnologia moderna.


 Rezistenta mare la coroziune de care da dovada acest Boiler pe lemne Ariston SLE/3 80 litri se datoreaza in primul rand emailarii rezervorului si a circuitului de fum.

 Boilerul pe lemne Ariston SLE/3 80 litri se monteaza pe pardoseala si reprezinta o solutie alternativa pentru incalzirea de apa calda menajera la un raport pret/calitate deosebit.

 

Boilerul pe lemne Ariston SLE/3 80 litri este dotat cu o flansa de inspectie mare ce permite o intretinere si o inspectie mai simple fata de alte produse din aceeasi categorie. Astfel operatiunile de intretinere se pot efectua rapid pentru ca acest Boiler pe lemne Ariston SLE/3 80 litri sa dispuna de o functionare optima si de durata.


 Anodul de magneziu de mari dimensiuni asigura o protectie suplimentara impotriva depunerilor de calcar si a coroziunii. Cel putin odata pe an, anodul de magneziu al acestui Boiler pe lemne Ariston SLE/3 80 litri trebuie verificat, iar daca prezinta semne de uzura mare este recomandat schimbarea acestuia.

 Acest Boiler pe lemene Ariston SLE/3 80 litri este dotat cu un LED de semnalizare in cazul unei avarii ce poate surveni in timpul functionarii.

 

Date tehnice boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri:

 

-capacitate: 75 de litri;
-putere: 1,2 kw
-tensiune electrica: 230
-timp de incalzire(dT=45 grdC): 3,45
-temperatura maxima de functionare: 75 grdC
-dispersie termica la 65 grdC: 2 kWh/24h;
-presiunea maxima de functionare: 8 bar;
-greutate neta: 44 kg 

Download fisiere atasate

Comentarii clienti

Va recomandam produse similare:

Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2020
x
MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 36400.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Boilere / Puffere / Instanturi Boilere pe lemne Boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri Boiler pe lemne si curent electric Ariston SLE/3 80 litri