Call Center:
Contact

Aparat de sudura Proweld MMA-180PI

Cod produs: 4550000180PI
Share
Producator: Proweld
Estimare Transport:
Optiuni de plata: Detalii:

1. Ramburs numerar la curier;

2. Plata online cu card - 0% comisioane - Visa - Mastercard - conexiune securizata prin LibraPay

3. Plata cu card bancar - la sediul magazinului - 0% comisioane - Visa - Mastercard 

4. Pentru clientii din Bucuresti si Ilfov avem POS mobil. In acest caz trebuie sa solicitati reprezentantului nostru de vanzari trmiterea POS-ului mobil prin delegatul firmei.

5. Plata prin virament bancar, transfer bancar; In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Smart Online Distribution S.R.L.

6. Finantare online (Rate ) prin TBI Credit 

Retur in 15 zile Detalii:
Call center:
Beneficii:
Garantie 1 an Garantie 1 an
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 1 an garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 1 an garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Garantie 2 ani Garantie 2 ani
x

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 2ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Comandand acest produs de pe site-ul MereuPrimul.ro veti beneficia de 2ani garantie. Aceasta se acorda in conditiile prevazute in Certificatul de Garantie pe care il veti primi odata cu factura fiscala si produsul.

Aparat de sudura Proweld MMA-180PI

Tehnologie
Invertor
Functii
MMA
Valori curent de sudare
20-180
Tip curent
DC
Tensiune alimentare
230 V

Descriere pe scurt

Aparat de sudura Proweld MMA-180PI 

Aparat de sudura Proweld MMA-180PI este construit avand la baza tehnologia IGBT(Insulted-GateBipolar Transistor)ultima ehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura.
Aceasta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica rendamentul acestuia.

Astfel,invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 80% din timp.cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 8 minute dupa care necesita o pauza de numai 2 minute pentru racire,conditii greu de atins sau de depasit in situatii normale de exploatare.
Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie,in santierele de constructii,in atelierele de productie generala,in agricultura etc.

Descriere pe larg

Prezentare generala aparat de sudura Proweld MMA-180PI 

Aparatul de sudura Proweld MMA-180PI este un aparat de sudura monofazat,tip invertor recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu,prin procedeul MMA (Manual Metal Arc).
Acest aparat sudeaza cu toate tipurile de elctrozi inveliti(electrozi  rutilici,electrozi bazici,electrozi inox etc.)o gama diverificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat,otel inoxidabil,fonta,aluminiu,cupru etc. 

Poate fi utilizat si pentru sudarea in gaz protector(amestec Ar-argon/CO2-bioxid de carbon)prin procedeul de sudare TIG/WIG in curent continuu cu amorsarea arcului electric prin contact.Pentru aceasta este necesar un kit pentru sudura TIG/WIG cu robinet pentru gaz,un reductor de presiune si o butelie de gaz-argon sau amestec de Ar-CO2 in functie de material,ce se achizitioneaza separat.

Aparatul de sudura Proweld MMA-180PI este alcatuit dintr-o carcasa robusta, din metal si material plastic rezistenta la conditii dure de lucru, fiind prevazuta cu banda de umar pentru transportul aparatului de sudura.Componentele electronice de mare putere sunt racite prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat,la care se adauga electroventilatoare cu debit mare de aer.

Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta,iar in cazul in care se depaseste limita maxima admisa,functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare.Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.
Panoul aparatului este foarte usor de folosit fiind echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare,fara trepte.Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si suprincalzirii.

Aparatul de sudare Proweld MMA-180PI se livreaza impreuna cu urmatoarele accesorii: 

 1. Cablu de cleste portelectrod si conector TEB 10-25, lungime 1,5 m
 2. Cablu cu cleste de masa si conector TEB 10-25,lungime 1,5 m
 3. Masca de mana din material plastic
 4. Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura 
 5. Curea pentru transport

Date tehnice aparat de sudare Proweld MMA-180PI 

 • Tehnologie: Invertor 
 • Regim de functionare: 80%
 • Putere absorbita:7,0 kVA
 • Tensiune la mers in gol: 56 V
 • Curent de sudare(DC): 20-180 A
 • Functii: MMA
 • Afisajelectonic: NU
 • Tip curent: DC
 • Tensiune de alimentare: Monofazat (230V)
 • Clasa de izolatie: F
 • Dimensiuni:320x125x220 mm
 • Greutate: 7 kg

Alti clienti au mai comandat

Articole recomandate

Download fisiere atasate

Comentarii clienti

Istoric pret

Table 'mereupri_db.evox_istoric_preturi' doesn't exist

Va recomandam produse similare:

Produse cumparate impreuna cu acest produs

Producatori recomandati
Comanda telefonica
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
 
 
 
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2023
x